Loading...
X

Gastblog Peter Breedveld: waarom al die racistische kutpartijen verboden moeten worden

breedveld kleinDe pisvlek Lodewijk Asscher vertegenwoordigt een partij die racisme tot een kunst verheft.  De PvdA plaatst zich daarmee in de voorhoede van al die andere kutstrontschijtpispartijen die menen dat het nodig is mensen uit te sluiten op basis van huidskleur en geloof. Waarom verbieden we al die tyfusteringpartijen dan niet? 

Asscher heeft nooit enige moeite gedaan om discriminatie van moslims op de arbeidsmarkt tegen te gaan. Ik durf te wedden dat die rat er zelfs van geniet als er weer een Marokkaan geen stageplek of betaalde baan vindt. Ik heb hem dat tenminste nog nooit horen ontkennen. Kut. Godverdomme.

En Asscher is eigenlijk niet de enige. Neem nou het stuk stront Emile Roemer. Heb je hem ooit horen zeggen dat hij een slaafloos huishouden zou hebben, als er nu nog slavernij was? In feite zou deze hypocriete schijnheilige etterbuil nog in al zijn racisme beweren dat in de sharia mannen en vrouwen niet gelijk zijn. Deze ‘bezorgde burger’ (lees: tot op het bot racistische witte man) is ertoe in staat. Hij is in niets beter dan de PVV, het is zogenaamd socialistische schone schijn, al moet je me niet vragen waar het socialisme in Roemers fascistische clubje van witte, mannelijke klotezakkenvullers gebleven is. Tering, godverdomme. Tyfuskutgodver.

En zo hobbelt heel politiek Den Haag met het fascistische establishment mee, over de met hakenkruizen belegde rode loper die uitgelegd is door neonazistische stinkotters als Geert Wilders, Halbe Zijlstra,  Alexander Pechtold en Jesse Klaver. En laten we die lul Sybrand Buma niet vergeten. Vleesgeworden xenofobie, institutioneel racisme met een sausje seksisme.  De geschiedenis herhaalt zich, maar nu neemt de gevestigde orde de rol op van NSDAP. Lekker makkelijk. Teringjezuskut. Godverdommekutjezustyfus.

En reken maar dat die totalitaire bunzingen van de politiek mij in de gaten houden, via alle kanalen waarop het maar mogelijk is en ja, ook  via de AIVD. Omdat ik wel voor mezelf nadenk en de rest van Nederland, al die ‘bezorgde burgers’, niet. Die burgerlijke sufkutten bekommeren zich niet om iemand die voor hun vrijheid en gerechtigheid vecht. Ze laten zich in slaap brengen door de media, stelletje tyfuseikels, die overige burgers van Nederland. Kutkankertyfusgodverdomme. Shitschijtstrontkaktering.

Dus waarom verwijderen we die etterende kanker niet uit de Nederlandse politiek en samenleving? Waarom verbieden we die kutpartijen niet? Of het nou GroenLinks, PVV, VVD, CDA of Partij voor de Dieren is, het zijn allemaal stinkende kutnazi’s. Verbied alle partijen behalve DENK. De enige partij die niet racistisch is. Want dat is zo. Kutgodverkutgodver.

Godverdomme. Kut. Godverdomme. Kut. Tering tyfus kut. Shit. Teringgodvershitkut.

Peter Breedveld is…..ja, wat is hij ook alweer? Hij heeft dit blog niet echt geschreven, het gaat hier om een parodie. 

Twitter

3 observations on “Gastblog Peter Breedveld: waarom al die racistische kutpartijen verboden moeten worden
  1. Peter 'Breedveld'

   D.G. Neree

   Dank. Ik dacht al, ik ben iets vergeten. Ik heb mijn gebruikelijke paranoïde alinea toegevoegd.

   Gr Peter

    
   Reply
 1. Jack L.

  Nee, ‘Peter.’

  De echte Peter Breedveld noemt reaguurders die hem corrigeren ‘ratten,’ om vervolgens karaktermoord op deze hulpvaardige onnozelaars te plegen.

  Dit was veel te vriendelijk.

   
  Reply

Leave Your Observation

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>