Loading...
X

Werkloze losers deel 1: Elwin Vergaas

Het moest er maar eens van komen. Nederland moet weten wie de losers zijn die teren op de zakken van hun hardwerkende landgenoten. Wie zijn die treurige dieptrieste gevallen, die in hun bed blijven liggen terwijl wij ons uit de naad werken om ons land uit de crisis te helpen? De Nagemaakte Gek schrikt er niet voor terug ze met naam en toenaam te noemen. Wie dit laf vindt, moet zich eens indenken wat deze parasieten  met ons land doen. Vandaag: Elwin Vergaas.

Er is werk voor wie zijn best doet. Ik doe ook mijn best en heb ook werk. Het is altijd makkelijk te zeggen dat het de  schuld is van de maatschappij, van de werkloosheid, van de discriminatie op leeftijd of afkomst. De waarheid is dat je alles kunt als je maar goed je best doet. Als je echt werk wilt, vind je het ook. Hoe is het mogelijk dat iemand al drie jaar zonder werk zit? Dan doe je iets behoorlijk fout. En dat foutje komt op onze kosten.

Tijd om deze parasieten aan te pakken. Te beginnen met de 34-jarige Elwin Vergaas uit Apeldoorn. Elwin was tot twee jaar geleden accountmanager bij de Rabobank. Een  sanering kostte hem zijn baan. Kan gebeuren, maar het bankhangen beviel kennelijk zo goed, dat Elwin het nog altijd vol overgave doet. Die WW komt wel. Eén keer per week een flodderige kansloze sollicitatiebrief de deur uit en de plicht naar de samenleving is weer voldaan.

Nadat Elwin twee maanden de staatsruif had geplunderd, zag vrouwlief in dat ze met een kansloze rukker in huis leefde. Ze vertrok, begrijpelijk. Elwin snapte het niet, en nog altijd niet. Want zo is Elwin. Domme, kortzichtige mensen zijn niet de goedkoopste. Wat dat betreft, verschillen  mensen van producten in de winkel: juist die met de laagste kwaliteit is uiteindelijk de duurste.

Nederland moet weten wie Elwin is. Bij deze dus:

Elwin VergaasElwin Vergaas

Donkerschotlaan 212

7332 VK Apeldoorn

06-92653855

e_vergaas@gmail.com

 

Zeg Elwin maar keihard de waarheid. En mocht je ook een profiteur in de spotlights willen zetten: stuur zijn/haar  gegevens toe. Ze zullen weten dat we hun uitvreterij niet meer accepteren.

Twitter

Leave Your Observation

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>